Replica TAG Heuer szénszén Monaco V4 Phantom

Corel Website Creator X6Az idén a bázeli világ domináns színéről kéknek kell lennie. De a hűvös megjelenésű tokok tervezésekor a fekete továbbra is a legfontosabb. Miért? Az acél általában ilyen felületekre vonatkozik, ami azt jelenti, hogy ezek nem mindig garantálják "fehérségük" mélységét és minőségét. És ez egy olyan technikai terület, amelyet folyamatosan fejleszteni kell. és ez is az oka annak, hogy az alternatív esetanyagok között továbbra is valóban innovatív márkák hívókártyáját használják.

A replika órák TAG Heuer, mint vezető köztük, nemrég kiadta a mérföldkőnek számító Monaco V4 övvezérelt időmérő változatát. És ezt az órát szinte teljes egészében egy szén-mátrix kompozitból tervezték. Ebben a konkrét eljárásban az egyes szénszálakat mikro-robbantás után formálják, végül egy matt, „csiszolt” megjelenés jön létre. smilface2

Természetesen nagyon szép. De a V4 tok nem csupán a hűvös kialakítást képviseli: a legendás mozgás mind a hét hidat (amely a hagyományos hajhúzó és az egyensúlykerék-szerelvény helyett egy lineáris súlyú mikro-övátvitelt alkalmaz) a CMC használatával tervezték, és a sötét szürke és az antracit tárcsát.

  • replika óra
  • omega replika órák
  • replika TAG Heuer
  • kartya Titán-karbidot alkalmaznak a felület díszítésére, anélkül, hogy sok színt adna hozzá, de a 48 ékszer.